SrpskiEnglishFrançais

    Kliknite ovde da instalirate Flash Player.

Knjiga utisaka

Knjiga utisaka MB Event doo klijenata...

Congratulations to MB EVENT doo for the quality of the made work, the availability and the professionalism

SAKIN Invest Bruxelles - Belgium

Zahvaljujemo se predstavnicima MB - EVENT-a na realizaciji naše ideje, projektovanju, izradi i montaži našeg štanda na 40. kongresu KGH u Sava Centru. Nadamo se da će se ova saradnja nastaviti na obostrano zadovoljstvo i da će svaki naredni zajednički projekat biti još uspešniji.

S poštovanjem,
CENTRAL - H d.o.o.
MajdanpekOvim putem želimo da Vam se zahvalimo na izuzetno profesionalnoj saradnji koju smo ostvarili sa Vama. Naime, sve zahteve Turističke Organizacije Šida u vezi izrade štanda za Međunarodni Sajam Turizma u Beogradu, vi ste u potpunosti ispunili, čak i prevazišli naša očekivanja. Kao potvrda svega navedenog je i nagrada Međunarodnog Beogradskog Sajma Turizma za najbolje predstavljeni region koju je Turistička Organizacija Šida u sklopu Turističke Organizacije Vojvodine dobila. Nadamo se da će naša saradnja i ubuduće biti ovako uspešna.

Do skorog viđenja,
Direktor Turističke Organizacije ŠidOne thank you for the ability to react of the Company MB EVENT doo Serbia & France which we in realized very fast project in 3D, manufacturing and installation with an irreproachable quality

Marketing Nike - Lettonia